top of page

Femke & Frederik

We hebben Jonas voor het eerst ontmoet op een ander trouwfeest van een familielid. Hierbij ontdekte we snel dat hij een heel spontaan iemand is waar je meteen op je gemak voelt. Wat zeker heel belangrijk is om de video te staan. Zijn aanbod is ook heel uitgebreid, dit hebben we samen besproken voor onze trouw. De dag zelf ging zo vlot, het was echt geweldig. Toen we de video hadden ontvangen waren we echt aangedaan. Het prachtige ervan is, je hebt alles op beeld. Je hoort iedereen hun stem, je ziet dingen die je op de trouwdag zelfs niet ziet. En hij heeft deze opgevangen. Prachtig! Herinneringen voor altijd. Dank je wel Jonas!

Capucine & Tim

Jonas, je begeleiding bij onze trouw was fantastisch als ook de beelden erna! Bedankt voor onze dag perfect te maken!

Sofie & Sacha

Wij als pas getrouwd koppel zijn super tevreden van de service van Ndn productions. Jonas wist een heel goed evenwicht te vinden tussen het 'op de achtergrond blijven' en toch een aangename en ontspannen sfeer te bezorgen aan ons als koppel. Alle afspraken verliepen zoals gepland. Binnen de afgesproken tijd kregen wij onze prachtige videobeelden. We zijn enorm blij dat Jonas deze voor ons heeft vast gelegd. Uiterst professioneel met dat tikkeltje extra! We zouden sowieso terug met hem samenwerken.

Jana & Glenn

Jonas is niet enkel een top videograaf, maar ook iemand waar je u als koppel direct bij op je gemak voelt! Geen akward momentjes, je hebt bijna niet door dat hij er bij is! Onze korte film bekijken we nog wekelijks, die is zoooo mooi! En de lange film, dat zal er eentje worden om elk jaar eens te bekijken op onze trouwdatum, je beleeft de volledige dag opnieuw! Kortom, wij zijn super tevreden van Jonas, een echte aanrader!!

Marjolein & Niels

Wij zijn een aantal maanden geleden getrouwd. Jonas was hiervoor speciaal naar Nederland gekomen om onze trouwdag vast te leggen op video. Jonas was hierbij de hele dag aanwezig, hij was keurig op tijd en heeft op een hele leuk, vrolijke en spontane wijze alles vastgelegd. Tijdens het nabewerken kregen we ook alle vrijheid in de muziekkeuze. De trailer was ook snel geleverd! Echt prachtige beelden om terug te zien. Wij zijn super tevreden en de prijs-kwaliteit verhouding is echt top! NDN Productions is met Jonas als videograaf echt 100% een aanrader! Je hebt echt talent voor hetgeen je doet!

Sarah & Jonas

Vanaf ons eerste gesprek hadden wij al een goed gevoel bij Jonas. Op onze trouwdag stelden Jonas ons gerust en was heel rustig en hebben ons daardoor ook goed geamuseerd. Van de resultaten zijn we super tevreden en zouden niemand anders gewild hebben als videograaf!

Freeke & Arne

Als kind had ik maar één lievelingsfilm, de trouwcassette van mijn ouders. Omdat ik later onze kinderen hetzelfde plezier wil geven en stiekem elke keer opnieuw wil meegenieten van hoe onze kinderen naar onze trouw kijken, was het voor mij noodzakelijk om een videograaf te nemen. We legden ons vertrouwen in handen van NDN-productions en bij het eerste kennismakingsgesprek zat de sfeer al meteen goed. De uitdaging waarvoor Jonas stond was niet klein. Mijn, ondertussen, vrouw heeft een hekel aan gefotografeerd of gefilmd worden. Al heel snel hadden we door dat Jonas kon geruststellen, de sfeer er kon inbrengen, en tegelijkertijd onzichtbaar kon zijn. Uiteraard wil je dat jouw trouwvideo beter wordt dan degene die je op internet terugvindt, en die drone moet gewoon aanwezig zijn. NDN-productions kon al onze verwachtingen inlossen met mooie shots/beelden als resultaat. Onze tip: bespaar niet op een videograaf want voor je het weet is deze dag gepasseerd en wil je hier nog heel je leven van kunnen genieten, met familie en vrienden. En aangezien je niet overal tegelijk aanwezig kon zijn, kom je achteraf ook nog heel wat te weten. De sfeer op je trouwdag maak je zelf, maar de herinneringen houd je in leven met NDN-productions. Bedankt Jonas!

Freeke & Arne.jpg

Isabelle & Cédric

Vanaf ik zijn portfolio bekeken heb, wist ik meteen dat het een goede beslissing zou zijn om Jonas te vragen om onze trouwdag(en) te filmen. Ook de communicatie in aanloop van onze grote dag verliep heel snel en vlot. Jonas heeft een heel rustgevende uitstraling en stelt je direct op je gemak met enkele grappen. Hij heeft leuke, originele ideeën en begeleidt je heel spontaan waar nodig. Je merkt dat hij echt veel werk steekt in het project. Hij heeft oog voor details en lijkt overal tegelijk aanwezig te zijn. Ook de gasten zelf spraken vol lof over Jonas. We zijn enorm fier op het eindresultaat wanneer we de video's kunnen tonen aan onze vrienden en familie. Elke keer er een video klaar was, bracht hij mij en anderen opnieuw in ontroering. Je wordt helemaal terug gekatapulteerd in de sfeer van die dag en beleeft een rollercoaster aan emoties (alleen maar positieve natuurlijk ;)). De beelden en het geluid zelf zijn van super kwaliteit. Alles werd heel professioneel afgewerkt. Jonas is gewoon echt een heel aangenaam, professioneel, flexibel en getalenteerd persoon, die ook goed samenwerkte met de fotografe, wat ook zeker niet onbelangrijk is. Ik kan absoluut geen enkel negatief punt aanhalen, als ik 6 op 5 -of meer- als score zou kunnen geven zou ik het doen. Nog eens heel erg bedankt, Jonas, ik wist dat we op jou konden vertrouwen! :) Groetjes, Isa en Cédric

Isabelle & Cédric.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2023 by Ndn Productions

bottom of page